CN Atlètic-Barceloneta 14 – 13 CN Mataró Quadis

Partit molt complicat el jugat avui contra el CN Mataró Quadis, amb tres dels quatre períodes acabats en empat. Només un gol d'avantatge ens ha donat la victòria, i aquest ha arribat en l'últim segon, de la mà de Marc Roca.

El partit ha començat amb les defenses imposant-se als atacs, doncs fins passats tres minuts de joc no ha arribat el primer gol, de la mà de Nemanja Ubovic. A falta d'un minut per acabar el primer període anàvem dos gols per sobre, 3 a 1, però el CN Mataró Quadis ha sabut aprofitar el poc temps que quedava per empatar a tres abans del primer descans.
El segon període ha estat l'únic no ha acabat en empat, permetent-nos arribar al descans un gol per sobre, 6 a 5. Igualment parell, ens hem anat de dos en l'últim minut, però aquesta vegada l'equip mataroní només ha anotat un gol, no arribant ha assolir l'empat abans del descans.
La mateixa tònica a la represa del joc. Ens hem pogut allunyar de dos gols en un parell d'ocasions, 8-6 i 9-7, però mai amb sensació de seguretat. A falta de 18 segons pel termini del quart Svilen Piralkov marcava el gol de l'empat a 9, demostrant que estaven lluitant per sortir de la piscina amb els tres punts. Però el tercer gol d'Ubovic, en l'últim segon del període, ens ha mantingut un gol per sobre abans d'encarar els últims vuit minuts del partit.
Els últims minuts han tingut tota l'emoció, tensió i nervis d'un enfrontament entre els dos conjunts millor classificats a la lliga. El CN Mataró Quadis no només ha aconseguit empatar l'encontre sinó que s'ha posat per davant en dues ocasions, 11-12 i 12-13, quan només quedava un minut de partit. Però la reacció local ha estat fantàstica, no abaixant els braços i lluitant per la victòria fins el final. Ràpid gol de Marko Petkovic per recuperar la igualtat en el marcador, possessió esgotada pel Mataró i, en l'últim sospir, quan només quedaven quatre segons de joc, el llançament de Marc Roca ha acabat dins de la porteria rival, recuperant el gol d'avantatge i assegurant els tres punts, que ens fan una mica més líders de la lliga.

Ara ens espera la LEN Champions League. El proper dimecres a Hongria contra el ZF Eger jugarem la segona jornada de la Ronda Preliminar, després de l'extraordinària victòria davant el VK Primorje Erste Bank fa dues setmanes.

CN Atlètic-Barceloneta (14)

Equip: Dani López, Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat, Alberto Munárriz (1), Albert Español (3), Marc Minguell, Marc Roca (1), Gonzalo Echenique (3), Nemanja Ubovic (3), Fran Fernández (1), Rubén de Lera (1), Marko Petkovic (1) i Mario Lloret.
Tècnic: Jesús Martín

CN Mataró Quadis (13)

Equip: Michel Diakonov, Àlex Codina (3), Fran Sánchez (1), Marc Corbalán, Svilen Piralkov (4), Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach (1), Víctor Fernández, Pere Estrany (4), Pau Schnizler, Pau Bernabé i Marc Ramón.
Tècnic: Beto Fernández