Real Canoe NC-Isostar 12 – 19 CN Atlètic-Barceloenta

Partit bel·licós i amb molts gols el disputat aquest passat dissabte a la piscina Pez Volador. El marcador final va ser de 12 gols a 19 al nostre favor, però les 16 exclusions per equip, amb 6 jugadors expulsats, mostren un joc dur i molt lluitat. Al final tres punts més i seguim invictes, a l'espera de la propera jornada quan ens enfrontarem al CN Mataró Quadis, segon classificat a la lliga.

El partit va començar amb dos gols visitants matiners, poc més d'un minut de joc i guanyàvem 0-2. Però l'equip madrileny va saber reaccionar, i no només aconseguia empatar, sinó que es posava per davant amb 3-2 i 4-3. Un esforç dels jugadors dirigits per Jesús Martín recuperava l'avantatge en el marcador, finalitzant el primer període 4-6. En el segon quart el joc es va endurir, amb deu exclusions entre els dos equips, però això no va desviar del joc als mariners i ens vam posar amb una avantatge de quatre gols 6-10. Reacció madrilenya abans del descans, al que es va arribar 9-11.
Va continuar el joc tens en els dos períodes restants, amb 8 exclusions per banda a cada un, però el partit ja estava quasi resolt. Al finalitzar el tercer la distància tornava a ser de quatre gols al nostre favor 11-15, havent arribar a ser de cinc. En els últims vuit minuts el conjunt madrileny només va poder aconseguir un gol, arribant a ser la diferència de set gols, 12 a 19, que ja seria el marcador final.

Ara a esperar el proper enfrontament, que serà contra el segon classificat i també invicte, encara que amb un empat, CN Mataró Quadis, dissabte 30 de novembre a les 12h a la nostra piscina. Us esperem!

Real Canoe NC-Isostar (12)

Equip: Eduardo Lorrio, Fco. Manuel Barba, Rafael Fernández (2), Bruno Navajas, Adrián Abad, Fernando Carpena, Alberto Barroso (2), Álvaro Romero, Víctor Gutiérrez (2), Alejandro Bustos (3), Mario García (2), Jose Javier Bustos (1) i David Alcón.
Tècnic: Javier Cáceres

CN Atlètic-Barceloneta (19)

Equip: Dani López, Balazs Sziranyi, Roger Tahull, Alberto Munárriz (3), Albert Español (7), Marc Minguell (1), Marc Roca, Gonzalo Echenique (3), Nemanja Ubovic (2), Francisco Fernández, Rubén de Lera (2), Marko Petkovic (1) i Mario Lloret.
Tècnic: Jesus Martín