CN Atlètic-Barceloneta 8 – 6 CN Mataró Quadis
(2-1, 1-3, 3-2, 2-0)

Aquest dissabte, el CNAB rebia al CN Mataró Quadis a la piscina Sant Sebastià. El partit es va saldar en victòria pels de Chus Martín (8-6), trencant la ratxa de quatre partits sense guanyar.

El partit va ser molt igualat i treballat fins al final. S’arribava al descans amb el marcador favorable al Mataró, per 3 gols a 4. De fet, va ser en l’últim quart quan el partit es va decidir a favor dels mariners, gràcies a dos gols de Fran Fernández i de Gonzalo López-Escribano.

Aquesta victòria ens permet seguir de prop al CN Terrassa, líder de la classificació a 4 punts. El proper partit, contra el Real Canoe NC-Isostar, serà el proper 7 de febrer, a la seva piscina de Pez Volador.