La vostra salut és la nostra prioritat, i amb aquest propòsit hem preparat les instal·lacions a consciència per a transmetre-us la màxima seguretat i confiança. Tot això mantenint el confort, l’accessibilitat i la qualitat del servei.

En aquest enllaç podeu trobar el protocol d’obertura, amb les pautes i normes que haurem de seguir i amb les mesures que hem pres i prendrem per a mantenir el Club segur. Si us plau, respectem aquest manual perquè preservar les instal·lacions segures depèn de tots i totes nosaltres.

Aprofitem per informar-vos que hem dissenyat una nova app CNAB ACCÉS per a que entreu al Club sense contacte. Per a poder registrar-vos necessitareu un nom d’usuari i contrasenya, que rebreu per mail en els propers dies.

També necessitareu l’APP CNAB perquè durant aquesta primera etapa serà imprescindible per a reservar i participar a les activitats dirigides. Podeu consultar la nova graella aquí i a l’app.

El compliment de la normativa és més important que mai. A més de la normativa ordinària s’han creat algunes específiques per a espais concrets, que complementen l’ordinària. Detingueu-vos uns moments a llegir-les, si us plau, a fi de millorar la convivència.

Teniu el nostre compromís que continuarem treballant incansablement per a que pugueu gaudir del Club com abans, encara que ens haguem d’adaptar temporalment a les noves circumstàncies.

Des de ja agraïm la vostra confiança i us donem la benvinguda de nou a la vostra casa.