La utilització de xarxes socials i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari conforme a aquesta política de privacitat, incloent la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica i altres mitjans, així com l’acceptació de polítiques de privacitat de cadascuna de les diferents xarxes socials en les quals l’empresa és usuari.

La interacció amb els nostres perfils es realitza conforme a les polítiques de privacitat de cada xarxa social. A més, la utilització i interacció a través de les xarxes socials o perfils de CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA per part dels usuaris, comporta el tractament sota els termes establerts en la present política de privacitat, de les dades de caràcter personal facilitades per l’usuari, així com la informació referida a preferències i altres dades d’interès comercial.

Consulti la nostra política de privacitat i política de cookies per a obtenir més informació sobre com tractem les seves dades personals.

Responsable del tractament de les dades e informació de contacte

El responsable és: CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA (CNAB)

Adreça: Plaça del Mar s/n, 08003 Barcelona

Dades de contacte del responsable: 93 221 00 10 | lopd@cnab.cat

Finalitat del tractament de les dades

Les dades proporcionades pels usuaris que interactuen a les nostres xarxes socials es tracten amb l’objectiu d’atendre les sol·licituds dels usuaris, gestionar les nostres campanyes comercials, així com, si escau, enviar-li per mitjans electrònics informació comercial sobre els nostres productes, serveis, promocions i activitats.

També podrem utilitzar les dades proporcionades, inclòs les seves adreces de xarxes socials, per a contactar-li i atendre les seves sol·licituds i/o reclamacions en cas d’etiquetar-nos o fer-nos esment.

Legitimació

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l’usuari i interessos legítims de l’empresa.

Newsletters i informació comercial

CNAB podrà enviar-li informació d’interès sobre el club, així com informació sobre productes, promocions, concursos, ofertes, esdeveniments o activitats, propis o de tercers, a través d’una newsletter o similar, sempre que tinguem el seu consentiment inequívoc, sol·licitat, si escau, a través dels formularis físics o online existents, així com a través dels diferents mètodes de subscripció als nostres esdeveniments, activitats o fires, o bé mitjançant les habilitacions legals establertes per la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic. Podrà donar-se de baixa en qualsevol moment si així ho sol·licita seguint les condicions aquí descrites o l’enllaç incorporat a la newsletter.

Així mateix, la utilització de xarxes socials implica el tractament de les dades amb finalitats de publicitat comportamental per part de les Xarxes Socials conforme a la seva política de privacitat. Aquest tractament es realitza sobre la base del teu consentiment en utilitzar aquestes plataformes pels terminis establerts per cada Xarxa Social.

Polítiques específiques de cada xarxa social

CNAB forma part de nombroses xarxes socials per a les finalitats descrites anteriorment. Per a obtenir una visió específica de cada política de privacitat, consulti les diferents polítiques de privacitat de les xarxes socials que utilitzem en:

Normes d’ús

  • No insulti ni menyspreï a ningú. Sigui respectuós i amable i respecti les diferents opinions, creences, gustos, ideologies, orientacions sexuals, etc.
  • Sigui respectuós amb la privacitat de les persones i no difongui informació ni dades de tercers sense els consentiments preceptius.
  • No faci publicitat de productes i/o de serveis tercers en les nostres plataformes.
  • No sigui repetitiu ni faci spam.

CNAB és reserva el dret d’ocultar, inadmetre i/o bloquejar a aquells usuaris que no respectin les normes anteriors ni les condicions descrites en la present política de xarxes socials.

Condicions d’ús de les fotografies i imatges

Publiquem fotografies pròpies i/o de tercers sempre sota autorització de les persones identificades i respectant els drets d’autor i propietat intel·lectual dels autors d’aquestes imatges.

Les imatges publicades no poden copiar-se, reproduir-se, distribuir-se, comunicar-se o transformar-se sense ser expressament autoritzades per CNAB. Només podran compartir-se mitjançant les eines habilitades en les pròpies xarxes socials.

Si utilitza les nostres etiquetes pròpies creades per a una campanya determinada, ens dóna permís per a utilitzar aquesta fotografia o imatge. Sempre li etiquetarem i citarem en la publicació.

Assumim que té la propietat de la imatge o fotografia incorporada en l’etiqueta i que no infringeix la propietat intel·lectual i els drets d’imatge de cap tercer ni infringeix cap llei.

Destinataris i transferències

Destinatari: CNAB.

La utilització de xarxes socials implica el tractament i accés de dades fora de l’Espai Econòmic Europeu, incloent des de països que no ofereixen una normativa de protecció de dades equiparable a l’europea. Per a més informació, consulti les polítiques de privacitat de cadascuna de les xarxes socials.

Termini de conservació de les dades

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment.

Drets de les persones

Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació; retirar el consentiment prestat, si escau.

Per a això poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l’adreça del responsable, incloent la referència “Protecció de dades”.

Per a facilitar la identificació recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud còpia del seu DNI o passaport.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control de protecció de dades.

Menors d’edat

CNAB prohibeix l’ús dels seus serveis web i interacció en xarxes socials als usuaris menors de catorze anys.

En cap cas el menor podrà facilitar a CNAB dades que permetin obtenir informació sobre els altres membres del grup familiar, o sobre les característiques d’aquest, com les dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altres, sense el consentiment dels titulars de tals dades.

Utilització de funcions i complements de tercers

Les xarxes socials poden incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats com, per exemple: analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició en xarxes socials; etc.

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així mateix, la majoria dels complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per a conèixer els seus interessos i poder oferir-li posteriorment publicitat adaptada a aquests.