Al 2013, any del nostre Centenari, el Club va rebre els més alts reconeixements.

Placa de Oro de la Real Orden del Mérito Deportivo (Consejo Superior de Deportes)

Durant la celebració de la Copa de SM el Rei 2013 el Consejo Superior de Deportes, de la mà del seu President, Miguel Cardenal, va fer entrega a Julián García, President de la nostra Entitat, de la Placa de Oro de la Real Orden del Mérito Deportivo. El Club rebia així la màxima distinció en l'àmbit esportiu, que atorga l'Estat gràcies a un segle de salut, esport i benestar.

Creu de Sant Jordi (Generalitat de Catalunya)

El nostre President d'Honor, Alfons Cánovas, va tenir l'honor de rebre de mans del Molt Honorable President Artur Mas, la Creu de Sant Jordi, concedida per la Generalitat de Catalunya al nostre Club com a reconeixement a un segle de promoció de l'esport i la salut. A l'acte també van assistir Julián García, President de l'entitat, i Faust Séculi, vicepresident.

Medalla d’Or al Mèrit Esportiu (Ajuntament de Barcelona)

Dimecres 12 de juny de 2013 l'Ajuntament de Barcelona, de mans de l'Excel·lentíssim Xavier Trias va fer entrega al nostre Club de la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu com a reconeixement als cent anys d'història de l'entitat. A la foto trobem acompanyant l'Alcalde a Julián García, President del Club, a Alfons Cánovas, President d'Honor del Club i a Joan Esteve, ex President del Club.

Placa Olímpica al Mèrit Esportiu (Comité Olímpico Español)

En el marc de la VIII Gala del Comitè Olímpic Espanyol, el Club va ser reconegut pel seu Centenari. Julián García, el nostre president, va assistir a l’acte on se li va fer entrega de la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu.
Aquest és un nou reconeixement al Club pels nostres cent anys de promoció de l’esport.

Placa d'Aniversari pel Centenari (Real Federación Española de Natación)

Fernando Carpena, President de la Real Federación Española de Natación, va fer entrega a Julián García, President del Club, de la Placa d'Aniversari pel nostre Centenari en el marc de la V Gala RFEN.

Diploma de Club Centenario (Unió de Federacions Esportives de Catalunya)

La 17a Gala de l'Esport Català va ser l'escenari escollit per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per fer entrega al Club del Diploma pels cent anys dedicats al foment de l'esport.